Herttileijaa

Tuntuu olevan vanha rytmi taas. Miksen koskaan muista blogata sunnuntaina (retorinen kysymys). Mulla oli jo puhelin kädessä, mut sitten tuli jotain ja kirjoittelu jäi. Huoh.

Muutama kuva meni ja pitkään odotettu kuvaustilaus saatettiin loppusuoralle. Paljon opittua tässäkin. Lähinnä se, et "mukava mies" pitää laittaa komeroon piiloon aika ajoin, niin paljon, ku ite hänest tykkäänkin ja sanoo suoraan, miten asiat menee.

Kaverit sai tytön. Toivon pääseväni kuvaamaan pientä nyyttiä pian. Toivelistalla olis myös, et tänhetkinen "työnhaku" tuottais tulosta. Muori sätti taas mun hintapolitiikkaa. Omast mielest se on melko kohdillaan. Taskurahoja, mut taitojen mukaan.

 

pohjoisranta

pohjoisranta

Yökävely ei tunnu tuottavan toivottua tulosta. Ei vaan väsytä, ei sit yhtään. Mut jos koittais mennä vaaka-asentoon ja laittais vaan simmut kiinni?

 

upload.jpg

Hyvää yötä

TG