Taas kulunu aikaa

Se vähän tuli jo takas, mut nyt se notkahti uudestaan. Into kuvata siis. On tää nyt olevinaa hankalaa, mut ei kai parane pakottaa. Kuvataan taas sitten, ku se on hauskaa.

Se aika vuodesta taas, et Jatsit painaa päälle. Sunnuntaina olin Jazzkadulla kuvailemassa. Jo aikasemmin kesällä huomasin, et tuntuu olevan kauheesti muodissa toi raidallinen vaatetus, joten siitähän sai sitten hyvän teeman kuvauksille.

 

upload.jpg

Hankala hakee mielenkiintoisia kuvattavia varsinkin raidallisissa vaatteissa. No, muutaman sentään bongasin ja jokusen kieltävän vastauksenkin sain, mut sain myös pari myöntävää vastausta. Erittäin rohkaisevaa.

Vaimosta tuli myös räpsittyy muutama kuva kun hän lähti ystäviensä kanssa johki Jazz-bileisiin.

upload.jpg

Ai nii, tuos muutama vuosi sitten, ku Poris järjestettii moottoripyörämessut, otin kuvan siellä yhdest promotytöst. No sitte aloin selvittää hänen nimees, että voisin lähettää kuvani hänelle facebookin kautta. Yks toinen kuvaaja tunnistikin tytön ja sain lähetettyy kuvan hänelle. Sitte Poris järjestettii se MotoRockFest. Sielläki se sama tyttö oli ja samois promohommis. 

upload.jpg

Hänen nimikin selvis mulle ja mikäli joku hänet tai heidät tunnistaa, kyllä, siin on "Bimbo OY:n" Sointu ja Alina. No tän tarinan pointti on se, et tänävuonna Sointu on Jazzemäntänä täällä Porissa ja vihdoin uskalsin hänen kans jopa vaihtaa pari sanaa. Mukava rempsee likka, ei voi muuta sanoo.

Pari projektii menos, niist lisää sitte jos ne toteutuu. Koittakaa ol ihmisiks.

Hyvää kesänjatkoo

TG