Uusi tuleminen

No niin, nyt alkaa toi kuvausmasennus olemaan pikkuhiljaa taaksepäin jätetty. Tämän vuoden puolella on käyty jo Kuva- ja kameramessuilla josta ostettiin uus Instax mini - kamera, Pori Motorshowssa kuvaamassa huimia hyppyjä ja pieniä autoja (mitkä meni muuten pahuksen lujaa!!!) ja kalustoonkin saatu hiukan täydennystä. Lisäks kavereiden kanssa vietetty paljon laatuaikaa mm. laavulla. 

Talvilomaviikko huipentu pojan kanssa tehtyyn Turun matkaan jonka aikana jätin haikein mielin  70-200:ni huoltoon JASsille. Toiveissa on, ettei objektiivissa olis mikään iso vika vaan et huolto hoituis pelkällä säädöllä.

No nyt oli aikaa tuutata sitten toi uus Tamroni tohon pikkurunkoon. Ja pielessähän sekin oli.
 

Tarkennuksen pitäisi olla katsojasta katsoen oikeassa silmässä, mutta kuten näkyy, hiukset oikean korvan kohdalla näyttää terävimmältä. Rungossa on onneksi sellainen ominaisuus, jolla pystyy objektiivikohtaisesti säätämään oman makunsa mukaisesti tarkennuspistettä lähemmäs tai kauemmas rungosta.

Melko hyvin mielestäni onnistuin k.o. operaatiossa
 

15mm

30mm

Kauneus on tietenkin katsojan silmissä ja voi tuo tuosta heittää kun tuo optiikka vähän kuluu.

Kuvausinto on taas ihan valtava ja aivan kaikesta tekis mieli ottaa kuva. Mieli on huomattavasti kohentunut ja elämä maistuu taas hyvältä.

Ai niin ja lopetin yrittäjänä olemisen. Tulipa koitettua sitäkin. Jatketaan harrastajana, niin on itselle parasta. Silloin perustaessani toiminimeä, en ollut vielä kuullutkaan ukko.fi -palvelusta tai kevytyrittämisestä. Ei silti harmita, vaikkei yrittäjänsiipeni saaneetkaan ilmaa alleen.

Tässä nyt talviloman lopun kuulumiset, koitan herätellä tätä blogin kirjoitusta myös.

Stay sharp

TG