Kolme viikkoo

Kesälomaa takana siis kolme viikkoo. Ja myös edessä saman verran. Ollaan siis puolivälin krouvissa. Kesälomareissu tehtiin Kreikkaan Rodoksen saarelle.

Mukaan lähti vanha pienempi kameralaukku. Tämä toi tietenki tullessaan sellasen asian, et osa tavaroista jäi kotiin.  Salamat oli helppo ja pikkurunkoa harkitsin vain hetken. Mut vaikeint oli valkata noi lasit, koskas toi Tamroni samoin kun 70-200 ei mahdu tohon pikkulaukkuun. Lisäks molemmat painaa tuhottomasti.

Ratkaisin asian niin, et heitin 50- ja 85mm:t sinne laukkuun ja Tamronin kiinni 700:n. No sitä kasiviitosta en kyl tarvinnut reissulla kertaakaan.

 

upload.jpg

Lomalta palattuani aloin tehdä taas kesken jääneitä työkaverini Marian kuvia. Omia suosikkeja löytyi tosi monta paljon ja Mariakin taisi kuvista tykätä. Ja eipä siinä mitään, kyllähän noita tohtii katsella ja näytellä.

gp_-5020.jpg
TGC_5141.jpg
TGC_5215.jpg
TGC_5164.jpg

Vanhat salamat olen FB-kirppiksellä yrittänyt myydä ja toisesta pääsinkin jo eroon. Suunnitelmana on alkaa rakentamaan Godoxin valaistusjärjestelmää sen helppouden vuoksi.

Semmost suunnitelmaa nyt täs kesälomalla. Paluu arkeen on ollu melko mukava ja syksyn etenemistä ihastellaan. Kotipuisto tulee varmaan olemaan taas todella värikäs.

Hyvää Syksyä

TG