Mobiilisti

Helmikuu 17. 2015

No niin, kokeillaanpa myös näin mobiilisti bloggausta tänä älykännyköiden kultaisena aikakautena (ts. olen töissä, eikä oo kauheesti mitn tekemistä *virn*) Eilen illalla vaimo ja muksut lähti läheisen koulun jäälle luistelemaan. Pojan eka kokemus k.o. harrastuksesta. Ja minä tottakai kameran kanssa jään reunalla (kuvii flickrissä https://flic.kr/p/qgNs8v). Aika huono valaistus siellä paanalla, mutta kyllä sielt pari kuvaa jäi muokkauksen jälkeen pidettäväksi asti. Panorointi sinänsä oli suht haastavaa, koska luistellessa ei tahdo mikään ruumiinosa pysyä paikallaan riittävän kauaa (ainakaan noin hämärässä).

Lisäks, vaikka pakkasta ei ollu juur nimekskään, tuuli teki temput ja viilensi sormet melko tehokkaasti, joten sessio jäi hiukan lyhyeksi. 

Ai niin, kävipä myöskin aiemmin viikolla sellainenkin tapaus että... 

Oon koittanut rohkaista itseäni kommunikoimaan ventovieraan ihmisen kanssa, koska oon tällainen hiljanen, huomaamaton hissukka. Eräänä kauniina viikonlopun päivänä päätin sitten mennä puhumaan eräälle henkilölle ihan ekstemporé. Vastaus kuvauskyselyyni oli kyllä kielteinen, mut siittä tuli kuitenkin hyvä mieli, että uskalsin mennä asiaani toimittamaan. 

Nii, olihan tässä ne messutkin ja oltiin ystäväni kanssa biljardibaarissa illanvietossa, kuvia siellä flickrissä. 

Jaaha, sit töihin