Helmikuu

Peijoona. Bloginpito jäänyt vähäsen. No, ehkä tästä sitte... tai sitten ei.

Helmikuun alun "hot" juttu oli Pori motor show 7-8/2 -15, johon molempina päivinä eksyin vierailemaan kamerani kanssa. K.o. tapahtuma on ollut kovin kiistanalainen, koska edelliset kekkerit, Länsi-Suomen MP-messut, olivat eri järjestäjän ja jossakin mediassa nämä nykyiset messut olisivat jotenkin "varastettu" entisiltä toimijoilta. AAAAH!!! En mä osaa sitä laittaa hienosti, mut jotenki tolleen se meni. No oli miten oli, kuvaamassa kävin. Must on hienoo et ees JOKU järjestää JOTAKIN täälläpäin suomee. Sellainen ero edellisiin oli, että kun 2014 järjestettiin MP-messut, nyt järjestettiin Motorshow. Eli nyt oli tarjolla prätkien lisäksi myös muita juttuja.

Vanhan luokkakaverini näin siellä järjestäjien puolella, juteltiin muutama sananen. Myös jokusen tutun naaman bongasin, yksityisestä elämästä sekä julkisuudesta tuttuja. Moottoripyöräkerhon "kopissa" juttelin niitä-näitä hetkenaikaakin ja bongailin tuttuja kerholaisia. Myös jokunen uus tuttavuus tuli solmittua. Nimet vaan jää niin kamalan huonosti muistiin. :) Mut se ei oo vika, vaan ominaisuus.

Kaluston puolella ei mitään uutta, paitsi se pystykahva. Monen monta aikaa mulla on ollut fiilis, "mä haluaisin jotakin lisää". Mutta sitten kun alan miettimään omaa kuvaustani ja omia tarpeitani, olen tullut siihen tulokseen että näillä mennään toistaiseksi. Mulla on nyt kuitenkin yks laadukkaaksi osoittautunut kiintee ja yks ammattikäyttöön tehty zoom-objektiivi ja kaks salamii. Kun selkeesti "kiinnityn" johonkin tiettyyn tyylilajiin, on sitten vuorossa tarkistella, että minkälaista kalustoa tarvitsee. Pidättyvyys kunniaan, ho! :D

Sitäpä siittä, liibalaaba.
Enskertaan
        T