Maaliskuu

Joopa ja taas tulee kevät ja moottoripyöräilykelit. Niitä odotellessa huoltoo ja korjausta omaan ja vaimon moottoripyörään tarttis tehdä. Mut taidan vielä oottaa, että kelit hiukan lämpee. 

Viime sunnuntaina olin kuvaamassa vanhemman tyttären futsal-pelejä. Kyllä ne vaan keskenkasvuisetkin komiasti palloo käsittelee. En usko että pysyis vanha perässä. Tuhannen kuvaa ja yhdeksän (-ish) tuntia. Käsittelyt päälle ja kuvat JoJolle. 

Olen täs koittanut -sen, minkä olen ehtinyt- vähän itseänikin opettaa kanssakäymiseen ihmisten kanssa, ettei aina vaan jurottais nurkassa kamera kourassa. Tähänasti ihmisten reaktiot ovat olleet hyvinkin yllättävänlaisesti positiivisia, vaikkakin olen kuvauskyselyyn palautteeksi saanut sekä myöntäviä, että kieltäviä vastauksia.  Mikä on ollut yllätys itselle, ne kieltävätkin vastaukset ovat luoneet positiivisen fiiliksen ja rohkaisseet yrittämään uudelleen.

Helmikuu meni tulosteiden kanssa touhutessa ja niistä kiitos taas marko@mjs.fi . Kuvauspalkkiosta oli vaimon kanssa kova kiista toissapäivänä. Näkemyksemme oli melko kaukana toisistaan, mut yhteinen suunta löyty kyllä illan aikana. Ainakin suuntaa antavasti. On totta, et mulla on ollut melko varovaisenlainen alotus ton hinnottelun kanssa. 

Siinäpä päällimmäiset ajatukset tällähaavaa, lisäillään kun tulee mieleen asioita. 

Stay focused

TG