Konttivaivanen

No niin, kesäloman jälkee ehdin kakspäivää olemaan töissä ja sit tyrkkäs sairaslomaa päälle. Akillesjänne tulehtunu. Ihan törkeen kivulias vaiva.

Pakitetaas vähä: 

Lomereissun jälkeen olin kavereita kuskaamassa ruotsinlaivalle. Tulipa mieleeni, että voisi käyttää tilaisuuden hyväksi ja vähän kuvailla samalla reissulla. Tein yhteydenottopyynnön facebookin TFCD-ryhmään ja sain kun sainkin vastauksen. Joten Eveliinan kanssa sitten treffattiin Turun Linnalla. 

 

Eveliina Koskelo, Turun linna

Eveliina Koskelo, Turun linna

Melko haastavaisenlaiset olosuhteet, tuulta, sadetta, hämärää, mutta hienosti Eveliina jaksoi mun säätöä. Lähes tunti siellä tuiskeessa kuvailtiin. Olen tyytyväinen tulokseen minä.

No, toinenkin TFCD-pyyntö tuotti vihdoin vähän kuvia.  Yks tärkee opetuskin tuli siinä samalla opittua: location location location. Sovittiin kuvauspaikaksi eräs uimaranta. Google mapsista katselin, että tossa on hyvä paikka, johon osaan varmasti ajaa.

1) kohteessa rakennettiin uusia asuntoja ja navigaattori neuvoi ajamaan jonkun talon pihaan parkkipaikan sijaan.  Paikka sinänsä oli kyllä hyvä kuvaukselle.

2) Vanhasta muistista aattelin, et "eihän Tampereelle nyt aja kun tunnin". Just joo, ensinnäkin lähdin myöhässä ja toiseks, Tampereelle ajaa tunti-kakskyt. Onneks malli jakso odottaa.

Kuvista tuli kauheen kivoja

 

Jutta Vehkalahti, Tampere

Jutta Vehkalahti, Tampere

Alkuviikko tosiaan oltiin töissä, kunnes toi kontti rupes kiukuttelemaan. Loppuvikko on keskitytty tohon AdobeCC:n ja sen ominaisuuksien opetteluun.

Hyvää alkusyksyä 

TG