Uus vuosi

Vuosi vaihtui. Olimme kavereiden luona viettämässä iltaa. Tosin "karkasin" sieltä kuvaamaan Porin kaupungin uudenvuoden ilotulituksen.

upload.jpeg

Mulla oli paikkavalinnan kanssa hiukan arpomista, kun en ihan tarkkaan tiennyt, mistä raketit ammutaan. Siinä mielessä hyvä paikka, että olin ihan rannassa, puurajan alapuolella, jossa raketit eivät päässeet oksien taa piiloon. Toisaalta harmittaa, etten mennyt vielä kauemmas. Sitten oli vielä tuuli, joka veti rakettien juovat ihan outoihin asentoihin. "Palmuja" tuli monta. *huokaus*. Mut tuli ihan hyviäkin jokunen. Erityisesti tykkään noista, jossa yleisö näkyy rannalta myös. Kuvia kotisivulla www.gronmanphotos.com/new-gallery 

upload.jpeg

Olen jo pitkään miettinyt videoblogin tekoa. Nyt on sitten ensimmäiset askeleet otettu sitä kohti. Katsotaan, tuleeko koskaan mitään julkaistua. Mitähän siellä pitäis julkaista. Suomalaisia valokuvausaiheisia vlogeja ei oo kovin paljoa tullu vastaan, mut katsellaan, mitä tuleman pitää. Vähän jänskättää itseäkin. 

Tilijututkin pitäs tehdä kuntoon ja toimittaa kirjanpitäjälle. Kun vaan sais aikaseksi. 

Mutta nyt uuteen viikkoon ja vuoteen. Hyvää alkanutta vuotta kaikille. 

TG

www.gronmanphotos.com/new-gallery

Mut muuten löytää myös snapchatista

Mut muuten löytää myös snapchatista