Jälkilöylyt

Eilen oli lauantai, Kesäkuun 13. Olin kuvaamassa kuvaamista. Eli toisinsanoen olin kuvaamassa tfcd-kuvauksen bts -kuvia, mallina ammattitaitoinen ja kaunis Varpu (https://m.facebook.com/varpuheather), joka on ennenkin opettanut mua kuvauksissa. Kiitollinen hänelle siitä. Varpun meikin ja hiukset teki niinikään vankkumattomalla ammattitaidolla ja kiistämättömällä luovuudella meikkitaiteilija Gitta Alm (https://m.facebook.com/makeupgittaalm). Varpulle upean farkkukorsetin vähintäänkin yhtäläisellä luovuudella ja ammattitaidolla oli tehnyt Hakalan Suvi (https://m.facebook.com/suvinkasityota). Valokuvaaja Milla Grönman  (https://m.facebook.com/millagronmanphotography) kuvasi varsinaisen kuvasession ja piti samassa vlogia.

Päälimmäisenä kuvauksista jäi mieleen aivan ihmeellisen hyvä henki vaikka osan kanssa ensimmäistä kertaa tavattiin. Tuntui, että jokainen arvosti jokaisen työtä, ketään ei vähätelty eikä ketään nostettu jalustalle. Hyvä niin. Hienoa oli myös huomata kuinka intohimoisen omistautuneita osallistujat olivat vaikka kukaan ei saanut palkkaa työstään.

Kuvasin siis ihan alusta asti, hiustenlaitosta meikkaukseen ja korsetin kiristyksestä kenkien laittoon. Matkalla kohteeseen juteltiin niitä-näitä ja Milla kuvas vlogiaan. Kohteessa löytyi yhteinen sävel myöskin tosi helposti. Varpu ja Milla ovat vanhoja tuttuja ja lähes lukivat toistensa ajatukset, Suvi toimi assarina heijastimen kanssa ja oppi temput nopeasti. Suvi myös piti Varpun korsetin kuosissaan läpi kuvauksen. Kuvauksessa oli naurua ja iloista mieltä alusta loppuun. Kyllä oli hienoa saada olla osa tuota nuorta, mutta osaavaa ryhmää.

Päivä venyi yli viisituntiseksi, joten lepo kyllä maistui kotiintulon jälkeen. Sunnuntaipäivä on sujunut käsittelyn merkeissä.

Suurkiitos koko ryhmälle, että sain olla mukana projektissa hienojen ihmisten kanssa. Jos valon kuvaaminen ois aina tämmöstä, mä haluaisin tehdä tätä aina. Nyt hyvillä mielin alkavaan työviikkoon

 

upload.jpeg

Timo Grönman

TG photography